Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Ciddi sınıftaki fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en şanlı avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için fen buyurmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bünyeda yangın çıkması halinde alev ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Aynı zamanda Yangın Kapısı yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yerının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali kritik oranda Yangın Çıkış Kapısı düşmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolaylıkla ve dışarıya sevap açılmalıdır.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın emanet eminğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla itimat oluşum etmekteyiz.

Binalarda makul standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page